MENÜ

,,Úgy lövöldöznek, hogy spriccel a vér"

Bizonyára sokan olvastátok a chatben ezt a mndatot vagy számos variációját. Itt a nap, amikor a szólásból valóság lesz... Ha elkezdesz lőni ellenfeledre akkor a vér is elkezd belőle folyni. Ugyanez történik veled is.

 

A legeslegújabb újítás

A TFM-hez hasonlóan a Fs belépőablaka is megváltozott. A kettő szinte ugyanolyan lett.

Továbbá:

1.Jobb alsó sarokban a fegyverek jele kisebb lett

2. A boltba...

a) ...több mint 5 új ruhát tettek

b) ...cool hajak is kerültek.

c)...került 2 új fül. Ezek a Perk1 és a Perk2, amik ugyanolyanok csak ha mind a kettőben veszel bónuszt akkor egyidejűleg is használhatod őket. Lássuk, mik is ezek...

   A megadott időn belül ha meglőttek, létesíts egy ilyen dobozt(kattintással) és amíg a hatósugarán belül vagy visszakapod az életeidet

Ammíg a körön belül vagy akkor érvényesül a  ereje is.

  Ez egy bomba-jó nagy területet fel tudsz vele robbantani és az ott levő játékosok elrepülnek. BUMM!!!

Ezzel aknákat tudsz letenni. Ha az ellenség rálép akkor felrobban és meghal.

Egyszerre ad életet és robbant.

  Ha ezt használod akkor megmenekülsz néhány lövéstől.

 Ezeken kívül a játék új pályákkal is bővült.

 

Azok a nagyszerű újítások...

Eddig csak egy pályafajta létezett...a báziselfoglalás. De most már ez nem így van! A hősök közül vezetők lépnek ki akik a legsikeresebbek harcosaik között. Továbbá a szerkik új fegyvereket fejlesztettek ki amik sokkal hatékonyabbak elődeiknél.

Így például a puskák között az Uzi is meglátta a napvilágot. Gépfegyvereink közül létrejött a G36C az AN 94 és az M60.

 

Demográfiai robbanás...

Úgy tűnik, egyre nagyobb az érdeklődés a Fs (Fortoresse) iránt. Világszerte eljutott az új játék híre a harcosok fülébe akik már készülődnek is a csatákra. Nem tudni, hogy hogyan fogják a szerkesztők ellátni ezt a sok katonát krumplival, ruhával és fegyverekkel... Hétről hétre érkeznek új harcosok. Hamarosan a játék olyan ismert lesz mint a TFM!!!

 

2014 - a szerencseszám

A TFM és a BouB szerkesztőinek köszönhetően megjelent a Fortoresse! Nem hiába állnak őrt a bejelentkezés alatti képen látható hősök! Hamarosan elképesztő nagyságú csaták várhatok szerver-szerte! A katonák csodás vagyont érő krumpliért és a dobogó legeslegeslegtetejére jutásáért harcolnak. Vigyázat! Veszélyzóna!

 

Asztali nézet